keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Palaverit

3.5.2018

Monissa organisaatioissa ja useimmilla toimialoilla tapahtuu jatkuvaa nopeaa muutosta. Muutoksessa eläminen ja kilpailussa selviäminen asettaa vaatimuksia niin yksittäiselle ihmiselle kuin kokonaisille työryhmillekin. Säännölliset ja tehokkaat palaverit, joissa jokainen on läsnä tietoineen ja kokemuksineen, voivat tukea yrityksiä tässä jatkuvasti muuttuvassa maailmassamme. On myös mahdollista, että yrityksen palaverikäytäntö on yksi yrityksen menestystä estävä tekijä.

Palavereiden avulla pysytellään tietoisena toistemme kehittymisestä ja yritys pysyy ajan hermolla markkinoillaan. Palaverien positiivinen tarkoitus on jakaa tietoa, olla seurannan työkaluina, mahdollistaa tavoitteiden asettamisen ja tukea niin yksittäisten työntekijöiden kuin koko organisaationkin kehittymistä. Kun palavereilla on tietty tarkoitus ja ne pidetään säännöllisesti, niistä tulee tärkeä osa jokaisen työpäivää ja niitä pidetään tehokkaina ja tarpeellisina. Säännöllisyys luo mahdollisuuden pitää budjetti, avainluvut, tavoitteet ja tulokset kirkkaana mielessä. Palaverit mahdollistavat myös lyhyiden myyntikoulutusten pitämisen aina tarvittaessa. Palaverit mahdollistavat kokemusten vaihtamisen ja niistä oppimisen ilman, että kaikkien tarvitsee tehdä samoja virheitä ja hyväksi havaitut toimintatavat saadaan nopeasti kaikkien tietoisuuteen. Sosiaalisina vuorovaikutustilanteina palaverit auttavat osallistujia tuntemaan toisensa paremmin ja se puolestaan vahvistaa joukkuehenkeä, yhteisöllisyyttä ja asennetta. 

Päivän harjoituksena voit tehdä tietoisuusharjoituksen sivulta: http://oivamieli.fi/tietoinen_arki.php .

Seuraavaksi käymme läpi erilaiset palaverit: aamupalaverin, lyhyet myyntikoulutukset, iltapäiväpalaverin ja viikkopalaverin.


Menestystä päivääsi!
Valmentajasi
¤TrainEtta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti